Katwijks Desem® Officieel geregistreerd als Merk

Het Katwijks Desem staat geregistreerd in The Sourdough Library http://www.questforsourdough.com In deze bibliotheek worden desems over de hele wereld geregistreerd. Hierin is de wijze waarop de desem is gemaakt vastgelegd en het smaakpallet van de desem is heel nauwkeurig in kaart gebracht.

Sinds 22-12-2020 is het Katwijks Desem® officieel geregistreerd als merk in het Merkenregister. Hiermee mag het Katwijks Desem® alleen door echte Bakker den Dulk worden gemaakt en verkocht en is het niet toegestaan voor anderen dit merk te gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: